Delgo - Film de desene animate cu subtitrare in limba romana

Delgo Partea I




Delgo Partea II




“Delgo” este un film de animatie. Nimic neobisnuit pana aici, singurul lucru care te-ar putea surprinde in cazul sau fiind lipsa marketingului, comparandu-l mai ales cu ultimele produse de gen. Daca Pixar stie sa se vanda, si o face extraordinar, nu acelasi lucru se poate spune despre compania producatoare a filmului de fata. Mai mult, dezinteresul general e total suspect avand in vedere ca mai multe nume importante din industrie au acceptat sa participe la proiect printre care ii enumeram pe Freddie Prinze Jr., Jennifer Love Hewitt, Anne Bancroft, Val Kilmer, Malcolm McDowell, Michael Clarke Duncan sau Burt Reynolds. Iar daca producatorii nu lupta sa-ti atraga atentia previzionare este putin probabil ca produsul lor sa primeasca o sansa. Eu i-am dat-o si am sa va redau ceea ce am primit in schimb.

“Delgo” este o impreunare a doua povesti. Prima, arhicunoscuta, Romeo si Julieta. Cea de-a doua este cea pe care am vazut-o de curand in “Battle for Terra”. Daca nu l-ati vazut la randul vostru va expun ca acolo gaseam oameni atacand o specie extrateresta pentru a putea asigura supravietuirea speciei noastre. Ei, in “Delgo” are loc un conflict asemanator numai ca cele doua combatante sunt specii extraterestre, fara ca oamenii sa mai fie implicati; ce usurare! Asa, ca tot am amintit mai devreme de celebra poveste a lui Shakespeare; nu-mi ramane decat sa desconspir dragostea lui Delgo pentru printesa Kyla, fiecare dintre ei membru important in cele doua tabere adverse.

Din pacate, cam atat cu surprizele, pentru ca asistam la aceeasi intriga prin care trecem de veacuri, cu persoana avida de putere care incearca sa ia conducerea, cu “oamenii” onesti care incearca sa-i dejoace planurile acestuia si prin epopeicul final fericit care ne imbarbateaza si ne da curajul de a merge mai departe.


0 comentarii:

Facebook

Facebook






Aici ve-ti regasi personaje celebre care au incantat copilaria multor generatii: Barbie, Princess Aurora, Alba ca Zapada, Ariel, Belle, Pocahontas, Jasmine, Cenusareasa, Tiana, Mulan, Clopotica, Dora, Hannah Montana, Spioanele, Capsunica, Alice in tara minunilor, frumoasele din Winx Club, papusile Bratz, VeronicaHeidie, Peter Pan, Pinochio, Pluto, Tweety, Aladdin, cei 3 purcelusi,Elmo, Garfield, Tom si Jerry, Daffy Duck, Naruto, Piratul Jack, Barney Bear, Dennis, Louie, Little Pony, Harry Potter, Scooby Doo, Vrajitorul sin Oz, Mickey si Minnie, Lolek si Bolek, Winnie the Pooh, Motanul Incaltat, Gulliver, Capitanul Hook, Ciocanitoarea Woody, familia Flinstone, pestisorul Nemo, Animalele din Madagascar, Wall-E, Cars, Thomas, Spiderman, Testoasele Ninja,Omul Paianjen, Piratii din Caraibe, ,Fairies Zane,Power Rangers Forta Mistica, Elsa, Anna, Phineas, Ferb, Miley Cyrus, Hannah Montana, Alex, Justin, Max, Harper, Sellena Gomez, China Anne McLain, Briget Mandler, Mia Talerico, Debby Ryan, Brenda Song, Michele Musso, Zen Daya, Bella Thorne, Zack & Cody, Ross Lynch, Laura Marano, Marvel Heroes.....filme, desene animate, cantece si jocuri cu toate aceste personaje.